Jag vill presentera…

Låt mig presentera Jenny Berg, verksamhetschef för Stöd och Service på Skaraborgs sjukhus som är en del av Västra Götalandsregionen. Sedan Jenny gick sin The Human Element-utbildning har hon tagit ett rejält kliv i karriären.
Så här beskriver Jenny värdet av sin The Human Element-utbildning

”- Jag gick min THE- utbildning hösten 2016 på Sjöbacka gård i det vackra Österlen.
Utbildningen var verkligen en upplevelse och en inre resa. Den har givit mig en ökad medvetenhet om hur jag som människa och ledare fungerar, vilka prioriteringar jag har i livet och vad som driver mig i mitt arbete.
Den gav mig ett förhållningssätt som i vardagen ger förklaringar på mitt och andras agerande i olika situationer vilket gör att jag utvecklar mitt ledarskap.
Kunskapen ger mig möjlighet att även coacha mina medarbetare.”

Dela med dina vänner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email