Låt mig presentera…

Claes Helgesson, HR Specialist i Svenska kyrkan Eslöv.
Claes gick The Human Element (THE) 5-dagars ledarskapsprogram våren 2016, på Sjöbacka.  Så här säger han om utbildningen:

I THE får du genom det pedagogiska upplägget möjlighet till reflektion kring ditt eget ledarskap.  Jag fick bokstavligen möta en ny dimension av mitt ledarskap vilket bidragit till framförallt ökad medvetenheten om mig själv. Jag fick förståelse för hur andra uppfattar mig och mitt beteende och på så vis en konstruktiv granskning av mitt ledarskap.  Genom struktur och verktyg kunde vi succesivt skala av oss våra skal och försvarmekanismer och börja förstå varför jag handlar som jag gör. Att förstå och möta sina egna rädslor och skyddsmekanismer är tufft, men som jag bedömer det, helt avgörande för att förstå sig själv och därmed andra.

Det här är en utbildning där du själv och din insats är viktig för hela gruppen. Resan från att vara fullständigt främmande för varandra till öppenhet och delaktighet är fascinerande och visar hur viktigt just det är i en organisation om vi skall mötas i gemensamma dynamiska mål. Att öppenhet, delaktighet och eget ansvar också bidrar till organisationens utveckling blir väldigt tydligt under de här dagarna.
Det är en utbildning som stannar kvar inom en, som berör. Jag fick med mig ny självinsikt om mig själv och mitt ledarskap som jag inte hade nått 
tidigare.

Dela med dina vänner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email