Möten som bidrar med värme och stolthet

För varje år som går och för varje grupp jag träffar och arbetar med så växer min stolthet över att få jobba med The Human Element (THE). Så otroligt mycket gott som det utvecklingsprogrammet för med sig för deltagare, för både människan och organisationen, för både det professionella och det privata och oavsett var i livet man befinner sig.
Nyligen återsamlades deltagarna från höstens The Human Element-vecka här på Gotland. Deltagare från Göteborg, Nässjö, Stockholm och Gotland träffades under en dag för att få vara tillsammans igen, samtala och fördjupa de insikter som följde på höstveckan. Ett möte för att lyssna på varandra, dela erfarenhet, framgång, glädje och inte minst dela det som upplevs svårt.
Att som handledare få ta del av människors öppenhet, styrka, mod och sårbarhet – det är omtumlande och berör mig starkt.
Att få höra hur nya beslut har växt fram hos en del, nya steg har prövats, relationer har fördjupats och fyllts med respekt och omsorg fyller mig med glädje.
Och också att få ta del av berättelser om hur den ökade självkännedomen bidragit till att chefsrollen och ledarskapet känns mindre tungt, hur det har infunnit sig en stadighet och att man nu bottnar i sig själv. Man finner det enklare att vara tydlig och ta beslut och det hantverk som ledarskap handlar om blir helt enkelt roligare. Det gör mig jublande glad!

16-20 april har du möjlighet att komma med på vårens The Human Element utbildning.
En intensiv vecka (5 dagar) på internat på Sjöbacka Gård på Österlen. En plats som är särskild vald för att du som deltagare skall få tillbringa dagarna i riktigt vacker miljö.
För dig som inte känner till THE så är det bra att veta att THE genomförs utifrån upplevelsebaserad inlärning och vi arbetar växelvis med teori och olika verktyg såsom självskattnings- och feedback-instrument, samtal, egen reflektion och övningar.   Det kommer också att finnas genröst med tid för promenader. Helheten är pedagogiskt genomarbetat, väl beprövat och strukturerat och har sin grund i Ph dr Will Schutz FIRO-teori.

Varmt välkommen du också till vårens The Human Element-vecka.

Och läs gärna mer på min hemsida. www.gottberg.nu

 

Dela med dina vänner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email